(Nederlands) Transport van en naar Denemarken

” width=”100″ height=”” />Transport Denemarken nodig? NVO Transport is dé hub voor alle soorten goederentransport van en naar Denemarken.

Met ons 4.500 m2 grote op- en overslag pand zijn wij dé centrale spil voor transport naar Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland en terug. Via onze ‘cross-docking’ faciliteit (her)groeperen wij pallets met goederen om deze zo efficiënt mogelijk te vervoeren.

Onze op- en overslag is temperatuur-geconditioneerd. Voor koel- en vriestransporten hebben wij drie koel- en vriescellen tot min 25ºC. Per koel- of vriescel is er ruimte voor 100 europallets.

Logistieke oplossingen

NVO Transport is meer dan een vervoersbedrijf. Wij zijn een logistieke dienstverlener met een breed aanbod aan transportoplossingen. Koelvervoer, expressvervoer, groupagevervoer of complete ladingen, volume transport, maar ook warehousing. Onze geografische ligging – vlakbij de Duitse grensovergang Bad Nieuweschans – sluit perfect aan op de vaartijden van de veerboten naar Scandinavië. En hiermee ook op de verplichte rusttijden van onze chauffeurs. Zo kunnen wij elke bestemming in Zweden binnen 48 uur beleveren.

Onze transportoplossingen gaan vaak nog verder dan de hiervoor genoemde standaard diensten. Een voorbeeld is het inzetten van wisseltrailers bij meerdere van onze relaties.

Transport Denemarken, soorten vrachten

Voor transport naar Zweden bieden wij de volgende diensten:

Koelvervoer
Expressvervoer
Groupagevervoer
Complete ladingen
Volume transport
Warehousing

Heeft u vragen over een transport naar Denemarken? Neem dan gerust contact met ons op.

220 vrachtwagens transport Denemarken onderweg

NVO Transport BV is een coöperatie van 54 transportbedrijven in Noord-Nederland en bestaat sinds 1965. NVO Transport is gevestigd aan de A7 in Zuidbroek in de provincie Groningen, vlakbij de Duitse grensovergang Bad Nieuweschans. Met ruim 180 vrachtwagens in NVO huisstijl rijden wij dagelijks naar Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland en terug. Daarnaast rijden er voor NVO 20 vaste charters. Dit zijn potentiële leden van de coöperatie. Op piekdagen zijn er in de Benelux en Scandinavië 220 vrachtwagens met NVO lading onderweg.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]