Kwaliteit

Hieronder staan onze kwaliteits-, milieu- en douane certificaten beschreven.
De ISO en FSSC certificaten zijn aanklikbaar voor een vergroting.

fssc22000

FSSC 22000

Met het FSSC 22000 certificaat leggen wij vast dat wij levensmiddelen op een veilige manier opslaan en vervoeren. Deze ‘Food Safety System Certification’ is een uitbreiding op ISO 22000. FSSC 22000 is GFSI erkend en een eis van veel grote retailorganisaties.

AEO

Ons AEO certificaat (Authorised Economic Operator) is afgegeven door de douane en is bedoeld voor bedrijven die internationaal actief zijn. Dit certificaat biedt ons voordelen in het internationale handelsverkeer. Zo worden we bijvoorbeeld minder streng gecontroleerd bij grensoverschrijdende handel en is er minder oponthoud bij de grens.

iso9001

ISO 9001

Binnen de ISO 9001 norm hebben wij de kwaliteit van onze dienstverlening beschreven. Met deze norm zijn onze organisatie, communicatiemethoden, klachtenbeheersing, eigen controlemethoden e.d. vastgelegd. Zo bent u verzekerd van een tijdige levering van uw goederen tegen de afgesproken condities.

Veiligheidsbeleid

NVO Transport BV realiseert zich heel goed dat het vervoer van uw goederen verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Ook wat betreft de veiligheid. Aandacht voor risicoanalyses, diefstal- en schadepreventie, instructie van planners en chauffeurs, omgaan met noodsituaties e.d. zorgen ervoor dat uw goederen op tijd en ongeschonden op de plek van bestemming komen.

iso14001

ISO 14001

Het ISO 14001 certificaat beschrijft onze milieustandaard. Zaken als brandstofverbruik, uitstoot van CO2, beheersing van afvalstromen, onderhoud en calamiteitenbeheersing hebben continu onze aandacht. Hiermee werken wij aan de wereld van morgen.