Kwaliteit

Hieronder staan onze kwaliteits-, milieu- en douane certificaten beschreven.
De ISO certificaten zijn aanklikbaar voor een vergroting.

 

iso9001

ISO 9001

Binnen de ISO 9001 norm hebben wij de kwaliteit van onze dienstverlening beschreven. Met deze norm zijn onze organisatie, communicatiemethoden, klachtenbeheersing, eigen controlemethoden e.d. vastgelegd. Zo bent u verzekerd van een tijdige levering van uw goederen tegen de afgesproken condities.

AEO

Ons AEO certificaat (Authorised Economic Operator) is afgegeven door de douane en is bedoeld voor bedrijven die internationaal actief zijn. Dit certificaat biedt ons voordelen in het internationale handelsverkeer. Zo worden we bijvoorbeeld minder streng gecontroleerd bij grensoverschrijdende handel en is er minder oponthoud bij de grens.

iso14001

ISO 14001

Het ISO 14001 certificaat beschrijft onze milieustandaard. Zaken als brandstofverbruik, uitstoot van CO2, beheersing van afvalstromen, onderhoud en calamiteitenbeheersing hebben continu onze aandacht. Hiermee werken wij aan de wereld van morgen.

Veiligheidsbeleid

NVO Transport BV realiseert zich heel goed dat het vervoer van uw goederen verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Ook wat betreft de veiligheid. Aandacht voor risicoanalyses, diefstal- en schadepreventie, instructie van planners en chauffeurs, omgaan met noodsituaties e.d. zorgen ervoor dat uw goederen op tijd en ongeschonden op de plek van bestemming komen.

iso220002005

ISO 22000

Met ISO 22000 hebben wij ons complete kwaliteitsmanagement vastgelegd. Dit zorgt voor een continue borging van onze prestaties, in plaats van enkel een moment opname. Het verschil met de ISO 9001 norm is dat de basisvoorwaarden, management elementen én HACCP nu geïntegreerd zijn in één totaal kwaliteitsmanagement systeem.