Over NVO Transport

220 vrachtwagens onderweg

NVO Transport BV is een coöperatie van 54 transportbedrijven in Noord-Nederland. NVO Transport is gevestigd aan de A7 in Zuidbroek en bestaat sinds 1965. Met ruim 180 vrachtwagens in NVO huisstijl rijden wij dagelijks naar Zweden, Denemarken, Noorwegen en terug. Daarnaast rijden er voor NVO 20 vaste charters. Dit zijn potentiële leden van de coöperatie. Op piekdagen zijn er in de Benelux en Scandinavië 220 vrachtwagens met NVO lading onderweg.

Wagenpark en chauffeurs

De NVO leden en vaste charters rijden zonder uitzondering met jonge vrachtwagens. Alle auto’s zijn 24/7 traceerbaar en voorzien van B3 alarminstallaties. Het wagenpark bestaat uit 95 trucks met schuifzeiltrailers, 70 trucks met koel-/vriestrailers en 15 truck-aanhangwagen combinaties.

Wij rijden uitsluitend met Nederlandse chauffeurs. Uiteraard zijn zij in het bezit van een VOG verklaring en de benodigde (inter)nationale diploma’s en persoonlijke veiligheidscertificaten. Onze chauffeurs rijden en begeleiden uw transport, in Nederland en daarbuiten, van deur tot deur. Dit betekent dat het ophalen van de vracht, het transport over de weg en op de boot én het bezorgen van de vracht, altijd door NVO chauffeurs wordt gedaan.